Perfekt after work i Stockholm

Ett sätt att visa uppskattning för sin personal är att bjuda dem på en after work i Stockholm. Det kan vara den perfekta avslutningen på en stressig period.

Lenas personal på redovisningsbyrån hade varit överhopad med jobb den senaste tiden. Detta på grund av att det var dags för årsredovisning och då de jobbade med mindre företag hade de en hel del att ta tag i. Det var kvitton som skulle gås igenom och det var inte alltid som småföretagare hade så mycket kunskap i bokföring.

De var i slutspurten av detta jobbmaraton och snart väntade en mycket välförtjänt belöning. Lena hade nämligen bokat in dem alla på en after work i Stockholm. För att göra kvällen både härlig och okomplicerad hade hon valt en restaurang som hade flera saker att erbjuda personalen när de kom dit.

Idén hade hon fått av en väninna som själv hade varit på restaurangen och blivit helt förälskad i stället. Det var en självklarhet då denna vän tyckte mycket om japansk mat och det var vad som serverades. De hade, då Lena ville försäkra sig om att det var bra, gått dit tillsammans för att njuta av maten.

After work blev en hit

Då många av de anställda hade familjer hade hon berättat om denna after work i god tid så att alla kunde arrangera barnvakt med mera. Därför hade detta blivit en snackis på kontoret under flera veckors tid. Men nu var det dags för dem att gå hem för dagen och fixa till sig lite snabbt.

De träffades utanför restaurangen och gick in tillsammans. Där blev de visade till sitt bord av en kypare som snart presenterade maten för dem. Det skulle bli en meny men blandat smått och gott att prova. Lena hade förklarat att hon skulle vara med på middagen och sedan lämna dem så de fick umgås utan chefen.

Det sistnämnda hade hon sagt med glimten i ögat. De hade haft en trevlig middag och efter desserten hade hon dragit sig tillbaka. De som bestämde sig för att stanna en stund fortsatte till nattklubben som hörde till restaurangen för att fortsätta den trevliga kvällen tillsammans och njuta av musik och något gott att dricka.