Hyra partytält i Stockholm för alla tillfällen

Ska du slå till med en stor fest och behöver utrymme för alla dina gäster? Du kan enkelt hyra ett stort partytält i Stockholm där du får allt som behövs.

Erik och Rita hade varit tillsammans i vad som kändes en evighet. De träffades i skolan där de gick i samma klass som 16-åringar och nu var de hela 49 år. De skulle båda fylla 50 år och gjorde det relativt nära varandra. Istället för att ha två stora fester, så hade de en extra stor fest och skulle fira deras gemensamma 100-års dag. Det skulle bli något utöver det vanliga och det var viktigt att planera det noga. 

De hade bara gjort en översiktlig beräkning av hur många som skulle komma och det var en bra bit över hundra personer. Erik och Rita bodde väldigt stort och hade en stor tomt där det var möjligt att ha fest. Men för det så behövde de ha ett stort partytält och över hundra stolar och bestick. Det var inget de hade själva, utan de var tvungna att hitta en lösning. 

Vad ingår när du ska hyra partytält?

Erik och Rita behövde hjälp med i princip allting. Det enda de hade själva var platsen att hålla till på. I sitt eget hem hade de inte mycket mer än tio stolar och lika många bestick och glas. Att köpa in så mycket plast, kändes som ett slöseri med tanke på miljön och även kostnaden kändes onödig. Dessutom ville de gärna erbjuda ordentliga bestick och glas. 

När de funderade på att hyra ett stort partytält, så kom de även på att uthyrningsföretaget kanske hade de stolar, glas och bestick som behövdes. Med en titt på företagets webbplats såg de att de hade allting som kunde behövas inför den stora hundraårsdagen. Detta gjorde att en stor sten föll från bådas axlar.

Smidigt att hyra partytält 

Erik och Rita hittade ett företag i Stockholm som hyrde ut partytält i olika storlekar. Där fanns det även tält för över hundra personer, vilket var perfekt för dem. De kunde även välja om det skulle vara med golv eller inte.

Att hyra partytältet var otroligt smidigt. Företaget skötte leveransen, till en extra kostnad, och såg även till att installera tältet på plats.

Publicerat den
Kategoriserat som Fest